sand og vand leg komma foran for at Det vi har sammen

hyderabad public school TV ØSTs persondatapolitik

thracian cliffs golf skinny dip iphone cover Persondatapolitikspar nord hobro for brugere af TV ØSTs services

multimedia clip art Version: juni 2018

voyager beach resort Når du bruger vores digitale services, herunder hjemmeside, apps og nyhedsbreve, indsamler og behandler TV ØST som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.

liberalisering af planloven I denne persondatapolitik beskrives en række forhold omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.

cyste på æggestok symptomer  

ostrich farm socks china the bourne movies 1. FORMÅL

scott and bailey Vi behandler personoplysninger med disse overordnede formål.

  1. At du kan benytte TV ØSTs digitale produkter, f.eks. hjemmesiden tveast.dk, TV ØSTs nyhedsapp og playapp
  2. At du som bruger af TV ØSTs digitale produkter har en god oplevelse af, at tjenesterne er personaliseret til dig
  3. At vi er i stand til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester til gavn for brugerne.

malerier af ib eisner evie svaland brister 1.a Visning af indhold mv.

  • For at vise dig de programmer og det indhold mv., du har valgt på TV ØSTs digitale produkter

baby blåsa på läppen cabin in the woods 1.b Personalisering

  • For at optimere din brugeroplevelse og personalisere den til dig, herunder f.eks. analyse af din brugeradfærd, valgte programmer og andet indhold, interesser og på baggrund deraf give dig anbefalinger til indhold, f.eks. artikler, videoer og programmer, som vi tror har relevans og er interessante for dig
  • For at personalisere indholdet ud fra din geografiske placering, f.eks. vejrudsigter for det område, som du opholder dig i
  • For at personalisere banner- og video-reklamer, der vises i vores digitale produkter for TV ØST selv.
  • For at analysere din alder, køn, geolokation, brugeradfærd, valgte programmer og andet indhold, interesser og på baggrund deraf give dig anbefalinger til indhold, f.eks. artikler, videoer og programmer, som vi tror har relevans og er interessante for dig

hc biler hvidovre erling jepsen forfatter 1.c Direkte markedsføring mv.

  • For at sende e-mail-nyhedsbreve med indhold fra og omtale af TV ØSTs produkter (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)
  • For at sende dig tilbud og anbefalinger på TV ØSTs produkter (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)
  • For at sende push-beskeder på apps, f.eks. om nyheder eller smartere brug af appen (baseret på din permission, hvor det er et lovkrav)

vejret nykøbing falster osgood schlatter dansk 1.d Forretningsudvikling

  • Statistiske og analysemæssige formål, så vi kan forbedre TV ØSTs digitale produkter og gøre dem nemmere og bedre for vores brugere. Dette indebærer bl.a., forbedring af teknologiske løsninger og brugeroplevelsen på tværs af TV ØSTs digitale tjenester og eller til udvikling af helt nye tiltag og tjenester.

1 værelses andelslejlighed københavn ryan madden usada 1.e Overholdelse af lovgivning og andre legitime formål

  • Overholdelse af gældende lovgivning (f.eks. EU’s Databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven) og andre legitime formål, f.eks.
  • Dokumentationspligt
  • Overholdelse af basale principper for behandling af personoplysninger og juridisk hjemmel for behandlingen
  • Iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, herunder for at sikre driftsstabilitet og vores mulighed for at forsvare vores produkter mod eventuelle fjendtlige angreb, f.eks. hacking-angreb
  • Varetagelse af TV ØSTs juridiske interesser, f.eks. undersøgelse af misbrug af TV ØSTs digitale produkter, herunder bl.a. overtrædelse af brugsrettigheder samt lovgivning om f.eks. personoplysninger og immaterielle rettigheder
  • Undersøgelser af mistanke eller viden om sikkerhedsbrud og rapportering til individer og myndigheder
  • Håndtering af forespørgsler og klager fra registrerede og andre
  • Håndtering af inspektioner og forespørgsler fra tilsynsmyndigheder
  • Håndtering af tvister med registrerede og tredjeparter
  • Statistiske undersøgelser og opgørelser
  • Fusioner, overtagelser, afhændelser, salg af selskabet eller dele heraf, inkl. udarbejdelse af information memorandum, forberedelse og gennemførelse af due diligence, vurdering af investeringer og andre aktiviteter i sådanne processer.

carey mulligan drive general hydroponic schedule coco 1.f Aktiv kontakt

  • For at yde kundeservice, hvis du henvender dig til os med spørgsmål
  • For at du kan stille spørgsmål, stemme i konkurrencer/shows eller på anden måde indsende kommentarer og indhold til vores programmer og produkter
  • For at sikre en fair afvikling, udvælgelse eller udtrækning af og kontakt til vindere af de konkurrencer, som du deltager i

woody fra toy story  

sofie løhde karsten lauritzen diamantring 1 carat 2. KATEGORIER AF OPLYSNINGER

p plads helsingør Vi indsamler og behandler disse personoplysninger, når du bruger TV ØSTs digitale produkter:

  • Mac-adresse og andre typer ID på enheden f.eks. på tablets
  • Hvilken type enhed anvendt til at tilgå det givne TV ØST-produkt (f.eks. tablet, smartphone, pc, mv.)
  • Browser type, browser ID og sprog-indstilling på enhed
  • Hvilken hjemmeside eller app, der henviste dig til det givne TV ØST-produkt
  • IP-adresse
  • Geo-lokation på den enhed, du anvender til vores produkter, herunder mobile enheder (enten via IP-adresse eller GPS-koordinater fra din enhed via dit aktive samtykke)
  • Hvilke artikler og sider, du besøger, tidspunkt, varighed og antal besøg
  • Hvilke programmer og videoer, du har afspillet og varighed deraf
  • Eventuelt redaktionelt input fra dig, herunder f.eks. fotos eller interaktioner med TV ØSTs redaktion. Redaktionelt input er ikke omfattet af lovgivningen om databeskyttelse, da der er tale om journalistiske formål, og disse oplysninger omtales derfor ikke yderligere i denne persondatapolitik.

throw up gif tværvej 6 struer 2.a Særlige kategorier af personoplysninger

nasa memory skum TV ØST indsamler faktabaseret information om kendte profiler, herunder politiske kandidater til folketings- og kommunalvalg.

lægerne vissingsgade 21 vejle I denne forbindelse indsamler vi særlige personoplysninger som f.eks. kandidaternes politisk overbevisning.

ekstra lyskaster volvo Informationerne er samlet i TV 2 Regionernes profildatabase og indsamling foregår i samarbejde med en tredjepart efter gældende lovgivning.
Profildatabasen med de særlige personoplysninger vil ikke blive omtalt yderligere i denne persondatapolitik, da det ikke vedrører brug af TV ØSTs tjenester og dermed heller ikke den generelle indsamling af data ved brug af disse tjenester.
Der er mere information om TV 2 Regionernes håndtering af data i profildatabasen på dragons lair softgun

cafe kridt haderslev åbningstider  

david duchovny high school picture tight rygsæk small 3. JURIDISK GRUNDLAG FOR INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

hvordan lugter en gnu Her følger oplysninger om de juridiske hjemler til behandling af oplysningerne.

BehandlingJuridisk hjemmel
Visning af indhold mv.Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
TV ØSTs legitime interesser er, at du kan anvende de digitale produkter.
PersonaliseringSamtykke, jf. bekendtgørelse nr. 2011/1148 om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (”cookie-bekendtgørelsen”)
Direkte markedsføring mv.Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
TV ØSTs legitime interesser er, at vi kan sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via permission til e-mail markedsføring, dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(f), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.
ForretningsudviklingDatabeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
TV ØSTs legitime interesser er, at vi skal videreudvikle vores eksisterende produkter og have blik for trends og fremtidige produkter.
Overholdelse af lovgivning og andre legitime formålDenne gruppe af formål er baseret på lovgivning, f.eks.
Databeskyttelsesforordningen artikel 5 om ansvarlighed (dokumentation)
Håndtering af sikkerhedsbrud og rapportering deraf til myndigheder, jf. artikel 5 og 32-36 i Databeskyttelsesforordningen
Derudover er behandlingen baseret på Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
TV ØSTs legitime interesser er  
at kunne varetage sine juridiske interesser, herunder f.eks. at foretage undersøgelser af mistanke om overtrædelser af brugsrettigheder eller øvrige typer af tvister med tredjeparter
at kunne håndtere forespørgsler og klager
at kunne varetage ejernes kommercielle og selskabsretlige forhold
Iværksættelse af sikkerhedsforanstaltninger mv.Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra c jf. art. 32-36, og Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
De legitime interesser er, at vi kan beskytte personoplysningerne.
Aktiv kontaktDatabeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.
TV ØSTs legitime interesser er, at vi skal yde service til brugerne. Derudover er det en legitim interesse at afvikle konkurrencer og at vi kontakter vindere og sørger for at de får præmierne.
Hvis du deltager i redaktionelle tiltag, og de ikke er omfattet af undtagelserne for journalistik, er vores legitime interesser f.eks., at vi kan afvikle afstemninger og citere dig.

linkedin campaign manager  

radisson hotel aalborg mat sort pgo hot 50 4. FRIVILLIGHED

jonathan rhys meyers the trust Når vi indsamler personoplysninger direkte fra dig, giver du os personoplysningerne frivilligt, og for at du kan få adgang til de tjenester, vi udbyder. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan tilgå en række af TV ØSTs tjenester og produkter.

danske stemmer lyd  

ordet er frit cd mår du bekymrer dig for meget 5. VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

porto carras meliton TV ØST videregiver personoplysninger til tredjeparter i følgende situationer:

  1. Når det er nødvendigt for at fremsende en fysisk præmie til en vinder af konkurrence. Personoplysningerne vil blive anvendt af tredjeparten i forbindelse med fremsendelse af præmien. Det juridiske grundlag for videregivelsen af dine personoplysninger er TV ØSTs legitime interesser, hvis du vinder en præmie, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og § 6, stk. 1 i Databeskyttelsesloven.
  2. Når TV ØST er forpligtet til at videregive personoplysninger efter lovgivningen eller på baggrund af en legitim henvendelse fra offentlige myndigheder. Hjemlen til videregivelse er da lovkrav, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og § 6, stk. 1 i Databeskyttelsesloven.
  3. Til eksterne rådgivere, hvis der er behov for det, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f og § 6, stk. 1 i Databeskyttelsesloven. TV ØSTs legitime interesser er at kunne modtage rådgivning.

toy kenning and spencer  

boss deo stick skin collection watch series ag 6. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL DATABEHANDLERE OG MODTAGERE UDEN FOR EU/EØS

kia orginale fælge Vi anvender de leverandører, som vi har vurderet bedst kan hjælpe os, og nogle af dem behandler personoplysninger i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Vores databehandlere hjælper f.eks. med administration af push-beskeder og analyser af TV ØSTs digitale produkter.

gardiner til mahogni vinduer Den Europæiske Kommission har ikke truffet beslutning om tilstrækkeligheden af lovgivningen og praksis i USA.

free books online Det juridiske grundlag for vores internationale overførsler er EU’s “Standard Contractual Clauses” for overførsler fra dataansvarlige til databehandlere i ikke-sikre lande uden for EU/EØS. Standardaftalen er tilgængelig på forskellige sprog på dette link: mammas pizza billund, modtagerens adfærdskodeks eller certificering eller ”Binding Corporate Rules” (BCR/BVR). Overførsler til USA kan også være baseret på EU-US Privacy Shield.

klar til kort  

simone wulffs stil påvirker pigebander offeret 7. OPBEVARINGSPERIODE

toldregler i tyskland Vi opbevarer personoplysninger om dig, så længe vi har behov for at varetage de overfor angivne formål. Dog vil personoplysninger automatisk blive slettet, såfremt vi ikke registrerer, at du som bruger har været aktiv på en af vores produkter inden for de seneste 18 måneder. Opbevaring sker ifht. reglerne om bogføring samt forældelse af straf- og erstatningsansvar (absolutte frister), hvis relevant. Hvis det ikke er relevant, sletter vi personoplysningerne forinden.

åbner baghus or til terrassen Minimumsperioden for opbevaring efter bogføringsloven er p.t. løbende kalenderår og 5 år.

domkirker i sverige  

jason voorhees real face skolernes ferieplan 2015 8. DINE RETTIGHEDER

wonderkids fm 2018 Når behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde samtykket uden negative konsekvenser for dig. Dog påvirker det ikke behandlingen eller videregivelsen af personoplysninger forud for tilbagekaldelse af samtykket.

aau projekt bib Du har – med lovens begrænsninger - visse rettigheder, herunder:

  • Retten til indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
  • Retten til at få slettet personoplysninger
  • Retten til at få begrænset personoplysninger
  • Retten til dataportabilitet
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysningerne, herunder ift. automatiseret, individuel beslutningstagning.

annie leblanc mini montage Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte vores administration.

jacksepticeye septic sam Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

akavet af ronnie andersen resume retro møbler viborg Særligt vedrørende indsigelse

esben lunde larsen cv Du har ret til at - af grunde, der vedrører din særlige situation - at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvor hjemmelen er artikel 6, stk. 1, litra e) eller f), herunder profilering baseret på disse bestemmelser. TV ØST må derefter ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre TV ØST påviser vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

party poker download Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til sådan markedsføring, herunder at gøre indsigelse mod profilering, i det omfang den vedrører direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, må personoplysningerne ikke længere behandles til dette formål.

mazda 2 2014  

udebleven menstruation negativ graviditetstest cole sprouse 2017 9. KONTAKT

hvordan ganger man to tocifrede tal Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte TV ØST på:

california kitchen nørrebrogade TV2 ØST
CVR.nr.: 13420947
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg
Danmark
Telefonnummer: +45 55 36 56 56
E-mailadresse: yon gonzález luna

lemon curd tærte Dato: 7. juni 2018

burrito bison revenge hacked  

rihanna tattoo finger Se mere om

skolegade skole i grindsted sarah juel werner 2014
michael müller berlin